Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden AR-creaties / Stoere Tante
AR-creaties / Stoere Tante
Eelserstraat 23
5986 AP Beringe
Nederland
Tel: 0648104324
E-mail: info@arcreaties.nl
Kvk.nr. : 52723127
BTW.nr : NL001530798B92

Bezoekadres en ‘stenen’ winkel
AR-creaties / Stoere Tante
Dorpsstraat 15A
5768 CC Meijel
Nederland
Tel: 0648104324
E-mail: stoeretante@hotmail.com

1.Toepasselijkheid
Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle bestellingen die gedaan worden bij AR-creaties / Stoere Tante. Door een bestelling te plaatsen geeft de klant te kennen akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van AR-creaties / Stoere Tante.

2.Algemeen gepersonaliseerde opdrachten
Unieke en persoonlijke producten die vanuit een geboortekaartje worden gemaakt, worden met veel zorg en aandacht gemaakt! Onregelmatigheden en oneffenheden kunnen voorkomen, dit is niet te voorkomen en maakt het product daardoor ook uniek. De kleuren vanuit een kaartje worden zo goed mogelijk na gebootst, houdt er rekening mee dat er altijd kleur verschil in zit. Om het product zo goed mogelijk te maken vanuit een geboortekaartje, werk ik met de originele kaartjes! Deze worden alleen gebruikt om de kleuren zo goed mogelijk na te kunnen bootsen. Persoonlijke gegevens van het kaartje worden niet gebruikt, met uitzondering van de gegevens van het kind; naam, geboortedatum, eventueel geboortegegevens tijd/gewicht/lengte. Deze worden uitsluitend gebruikt in overleg en om het product te maken. Houdt rekening dat er van de producten foto’s worden gemaakt door AR-creaties / Stoere Tante, deze worden gebruikt voor publicatie en promotie van AR-creaties / Stoere Tante *zie publicatie.
Toch kan de kleur, uitvoering en vorm iets afwijken van het origineel, de klant kan hierop geen aanspraak maken. Het product kan niet geretourneerd worden op kleurafwijking, AR-creaties / Stoere Tante zal dit niet accepteren.
Kaartjes met foto’s en zeer gedetailleerde tekeningen worden door AR-creaties / Stoere Tante niet nageschilderd!


3.Prijzen
De vermelde prijzen voor de aangeboden producten zijn in euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten worden per bestelling apart in rekening gebracht en kunnen per product verschillen.

3a.Prijzen gepersonaliseerde producten
Alle prijsopgaven van AR-creaties / Stoere Tante zijn vrijblijvend en zolang de voorraad strekt. Alle prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief eventuele verzendkosten. De prijzen van artikelen die op deze website staan vermeld, zijn onder voorbehoud van wijziging, om welke reden dan ook. Prijzen voor maatwerk en speciale wensen kunnen afwijken!

4.Bestelling
Na het plaatsen van uw bestelling (rechtstreeks in de webshop) en het invullen van u adres gegevens, ontvangt u per mail een bevestiging en een factuur van u bestelling. Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden.

4a.Bestelling, gepersonaliseerde opdrachten
De bestelling komt tot stand na orderbevestiging via de mail, info@arcreaties.nl of stoeretante@hotmail.com . Informatie, afbeeldingen, mededelingen enz. met betrekking tot de producten worden zo nauwkeurig mogelijk weergegeven. De klant dient echter wel rekening te houden met geringe kleurverschillen en of maat verschillen van de afgebeelde producten op de website. Mochten er zich problemen voordien die niet expliciet staan beschreven in de voorwaarden, dan zal AR-creaties / Stoere Tante deze in redelijkheid proberen op te lossen. AR-creaties / Stoere Tante behoudt zich ten allen tijden het recht voor om bestellingen te weigeren, uiteraard wordt u hierover geinformeerd. Als de bestelling klaar is, wordt er met u contact opgenomen, de factuur wordt verstuurd per mail, na betaling kunt u het product op komen halen, ophalen is op afspraak, of wordt het product verzonden.

5.Bestelling annuleren
Wanneer u uw bestelling wilt annuleren, dan dient u dit binnen 24uur na het plaatsen van uw bestelling te doen via de mail; info@arcreaties.nl of stoeretante@hotmail.com

5a.Bestelling annuleren, gepersonaliseerde opdrachten
De gepersonaliseerde opdrachten zijn vervaardigd volgens de specificaties van de klant en hebben dus een persoonlijk karakter. Derhalve kunnen ze niet teruggenomen worden en is annuleren van de betreffende bestelling tijdens of na de productie niet mogelijk.

6.Betaling algemeen
Alle bestellingen dienen vooraf binnen 5 werkdagen betaald te worden op Rabobank IBAN/bankrekening NL63RABO0316932647 t.n.v. AR-creaties te Beringe.
Bij betaling ook u factuurnummer vermelden. Wanneer AR-creaties / Stoere Tante na 5 werkdagen nog geen betaling heeft ontvangen, ontvangt u een herinnering. Is de betaling niet binnen 7 werkdagen bijgeschreven op bankrekeningnummer NL63RABO0316932647 dan vervalt automatisch u bestelling.
De bestelling wordt na betaling binnen 5 werkdagen verzonden. *zie levering.

6a.Betaling gepersonaliseerde producten.
Na het plaatsen van uw bestelling via de mail, info@arcreaties.nl of stoeretante@hotmail.com , ontvangt u per mail een bevestiging. Voor het verwerken van de order, het maken van het product en het verzenden van het product ontvang ik ook graag u persoonlijke gegevens. Deze worden uitsluitend gebruikt voor vervaardigen, verwerken en verzending van het product.
Zodra het product klaar is, neem ik contact met u op en wordt de factuur voor betaling verstuurd. Zodra de betaling bijgeschreven staat, wordt er een afspraak gemaakt zodat u het product kunt ophalen of dat het product wordt verzonden via Postnl.

7.Levering algemeen
AR-creaties / Stoere Tante verzend haar artikelen via postnl.
De levertijd van 5 werkdagen vangt aan op het moment dat het verschuldigde bedrag op de bankrekening van AR-creaties is bijgeschreven. Uitzondering van het weekend (zaterdag/zondag)
Mocht een product niet tijdig kunnen worden geleverd, dan wordt u van te voren op de hoogte gebracht per mail. AR-creaties / Stoere Tante is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending via postnl. Het is mogelijk om producten verzekerd te laten verzenden, de extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Per mail kun je hierover informeren of aangeven dat je het product verzekerd wilt laten verzenden. Wil je jouw brievenbuspakket met track&trace code laten versturen, geef dit dan aan tijdens je bestelling, extra kosten zijn voor rekening van de klant.

Bestellingen die verstuurd moeten worden, worden na betaling verstuurd.
AR-creaties / Stoere Tante verzend haar producten 3x in de week, dit houdt in;
Verzending is op:
- Maandag, alle bestellingen die voor zondagavond 23.00uur besteld en betaald zijn, en gelijk uit voorraad geleverd kunnen worden, worden maandag verzonden.
- Woensdag, alle bestellingen die voor dinsdagavond 23.00uur besteld en betaald zijn, en gelijk uit voorraad geleverd kunnen worden, worden woensdag verzonden.
- Vrijdag, alle bestellingen die voor donderdagavond 23.00uur besteld en betaald zijn, en gelijk uit voorraad geleverd kunnen worden, worden vrijdag verzonden.
Dit kan afwijken tijdens de feestdagen!

Bestellingen die afgehaald worden, kunnen na afspraak worden afgehaald bij Stoere Tante in Meijel, dit kan na betaling.

Bestelling afhalen:
Wilt u uw bestelling afhalen, dit is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag bij de stenen winkel Stoere Tante, dorpsstraat 15A in Meijel.
Afhalen kan alleen onder openingstijden van Stoere Tante / AR-creaties;
Woensdag 10.00-12.15 /12.45 -17.30u.
Donderdag 13.00 tot 17.30u.
Vrijdag 10.00-12.15 / 12.45-17.30uur.
Zaterdag 10.00-16.00u.
Er wordt altijd een afspraak gemaakt, zodat je product ook zeker klaar staat in Meijel. Wacht dus op een bevestiging via de mail!

7a.Levering gepersonaliseerde producten
De levertijd van gepersonaliseerde producten wordt in overleg afgestemd. Omdat elk product uniek is qua kleur en ontwerp, valt het niet mee om een precieze levertijd af te stemmen. Dit zal ik dan ook niet doen. Wilt u een product voor een bepaalde datum in huis hebben, geef dit dan aan tijdens u bestelling. Ik kijk dan of dit mogelijk is of niet, u wordt daarover geïnformeerd per mail.
Elk product is uniek, maar ook het aantal opdrachten die ik op dat moment van bestellen al in behandeling heb staan, verschilt enorm. Ga er dan ook niet vanuit dat als je het kaartje hebt aangeleverd dat je gelijk aan de beurt bent, dit voorkomt teleurstelling.
Omdat elk product uniek is, heb ik geen producten op voorraad, het is geen productie werk. Ik vraag begrip voor een langere levertijd, dit omdat elk product zijn aandacht krijgt en het intensief handwerk is.

AR-creaties / Stoere Tante is niet aansprakelijk voor verlies en/of beschadiging van goederen tijdens verzending via postnl. Het is mogelijk om producten verzekerd te laten verzenden, de extra verzendkosten zijn voor rekening van de koper. Per mail kun je hierover informeren of aangeven dat je het product verzekerd wilt laten verzenden. Wil je jouw brievenbuspakket met track&trace code laten versturen, geef dit dan aan tijdens je bestelling, extra kosten zijn voor rekening van de klant.


Gepersonaliseerde bestelling afhalen:
Wilt u uw bestelling afhalen, dit is mogelijk van woensdag tot en met zaterdag bij de stenen winkel Stoere Tante, dorpsstraat 15A in Meijel.
Afhalen kan alleen onder openingstijden van Stoere Tante / AR-creaties;
Woensdag 10.00-12.15 /12.45 -17.30u.
Donderdag 13.00 tot 20.00u. (koopavond kan soms afwijken, informeer van te voren of dit mogelijk is )
Vrijdag 10.00-12.15 / 12.45-17.30uur.
Zaterdag 10.00-16.00u.
Er wordt altijd een afspraak gemaakt, zodat je product ook zeker klaar staat in Meijel. Wacht dus op een bevestiging via de mail.
AR-creaties / Stoere Tante is niet verantwoordelijk mocht er beschadigen ontstaan aan het product tijdens eigen vervoer van de klant bij het afhalen van het product.

8.Eigendom van producten
Alle aan de klant geleverde producten blijven eigendom van AR-creaties / Stoere Tante, totdat alle bedragen die de klant verschuldigd is, voor de overeenkomst geleverde zaken volledig aan AR-creaties / Stoere Tante zijn voldaan. Het risico ter zake van de producten beruste vanaf het moment van verzending bij de klant.

9.Artikelen
AR-creaties / Stoere Tante attendeert u op het feit dat de kleuren van de producten op uw beeldscherm wellicht kunnen verschillen van de werkelijkheid. Uiteraard proberen we alles zo goed mogelijk weer te geven.

10.Ruilen en Retourneren algemeen
Indien de bestelde artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen te retourneren.
De klant dient AR-creatiest / Stoere Tante vooraf met een herroepingsformulier de retourzending via de mail te melden binnen bovengenoemde termijn met opgave van reden waarom u niet tevreden bent. AR-creaties / Stoere Tante bevestigd vervolgens de retourzending, waarna u de artikelen ongebruikt, onbeschadigd en compleet kunt retourneren.
De verzendkosten van de geretourneerde artikelen zijn voor rekening van de koper/klant. Bij het ruilen van een artikel zijn de verzendkosten van de retour en de nieuwe toe zending voor kosten van de koper/klant!

Formulier herroeping.
http://static.mijnwebwinkel.nl/winkel/arcreaties/files/nl_nl_1_Formulier%20herroeping.pdf

U wordt verzocht geen artikelen onder rembours zending te zenden, retourzendingen onder rembours zullen niet worden geaccepteerd.
Alle verzendkosten zijn voor rekening van de klant, evenals het risico van de retourzending. AR-creaties / Stoere Tante behoudt zich het recht voor om geretourneerde producten te weigeren of om niet het volledige bedrag te crediteren indien het redelijke vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt, of door de klant beschadigd is.
Indien het teruggestuurde artikel voldoet aan de gestelde voorwaarden kunt u een ander artikel uit zoeken of krijgt u het aankoopbedrag van het betreffende artikel retour. In het laatste geval zal het bedrag binnen 14 dagen worden terugbetaald op de rekening van herkomst.
Sale artikelen kunt u niet geruild of geretourneerd worden, ook komen de garantievoorwaarden te vervallen.

10a.Ruilen en Retourneren gepersonaliseerde artikelen
Gepersonaliseerde worden op speciaal verzoek gemaakt, daarom is het niet mogelijk om deze producten te ruilen of te retourneren.

11.Klachten
Indien u een klacht heeft over een product van AR-creaties / Stoere Tante dient u deze klacht binnen 14 werkdagen in te dienen via de mail: info@arcreaties.nl of stoeretante@hotmail.com
AR-creaties / Stoere Tante neemt dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

11a.Klachten gepersonaliseerde producten
Vriendelijk verzoek om de ontvangen producten zo snel mogelijk te controleren. Mocht er toch een klacht zijn, dan kunt u contact met AR-creaties / Stoere Tante opnemen.

12.Aansprakelijkheid
AR-creaties/ Stoere Tante kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de bestelde producten.

13.Publicatie
Van alle gepersonaliseerde producten worden foto’s gemaakt. Deze worden bewaard als portofolio. Uiteraard worden alle persoonsgegevens afgeschermd, met uitzondering van de naam/geboortedatum/geboortegegevens, deze staan vermeld op het product.
AR-creaties / Stoere Tante heeft de vrijheid om te allen tijde haar producten, ook reeds verkochten producten, te gebruiken voor haar eigen publiciteit, promotie en social media.
Indien u hier tegen bezwaar heeft, horen wij dit graag van u binnen 24uur na afhalen/of in ontvangst nemen van het product. Uw product wordt dan niet geplaatst.

14.Privacy-statement
Uw persoonlijke gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld. Persoonsgegevens worden uitsluitend door AR-creaties / Stoere Tante gebruikt voor de afhandeling van bestellingen. Wij verzamelen de volgende gegevens; bij een bestelling vragen wij je naam, adres gegevens, e-mailadres, telefoonnummer, het afleveradres en waar nodig je factuuradres. Eventuele optie, bedrijfsnaam.
Deze gegevens gebruiken wij voor het verwerken en opsturen van je bestelling en om je per e-mail op de hoogte te houden van je bestelling.
Wij verkopen geen gegevens aan derden. De door ons ingeschakelde derden* zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van je gegevens te respecteren.

De ingeschakelde derden zijn:
- Siel/Accumulus, boekhoudprogramma , Rouwkooplaan 5, 2251AP Voorschoten

- Mijn webwinkel: www.mijnwebwinkel.nl
Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van onze verwerker mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

15.Copyright
Alle rechten voorbehouden. Niets van deze website of van de social media van AR-creaties / Stoere Tante mag gekopieerd, opgeslagen en/of verspreid worden zonder toestemming van AR-creaties / Stoere Tante.
16.Auteursrechten
Uitgevers van kaartjes hebben rechten van intellectuele eigendom. Dit houdt in dat het kopiëren en/of namaak, verspreiden d.m.v. druk, kopie en elk ander gebruik van hun materialen niet is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever/ontwerper. Eventuele boete’s die hieruit voort kunnen komen, zullen worden verhaald aan de opdrachtgever!

17.Wijzigingsrecht
AR-creaties / Stoere Tante behoudt zich het recht om deze algemene voorwaarden te wijzigen en/of uit te breiden.

18.Aanvulling algemene voorwaarden Kinderfeest / Workshop
18a. Reservering
Wilt u weten of een bepaalde datum nog beschikbaar is, dan kunt u een mail sturen of langs komen in de winkel bij Stoere Tante / AR-creaties. Een optie op een datum is mogelijk en kan maximaal 5 dagen worden vastgehouden. Na 5 dagen heeft AR-creaties / Stoere Tante het recht om zonder melding de optie te verwijderen.

Wanneer u een reservering heeft door gegeven per mail of persoonlijk in de winkel, dan dient de aanbetaling van de reservering binnen 7 dagen op de Rabo bankrekening van AR-creaties / Stoere Tante te zijn bijgeschreven. De betalingstermijn van 7 dagen gaat in vanaf de datum die op de factuur staat vermeld. Wanneer AR-creaties / Stoere Tante nog geen aanbetaling heeft mogen ontvangen dan wordt de reservering geannuleerd. De aanbetaling is €5,- per persoon per activiteit.

18b. Annuleringsvoorwaarden
Wanneer u tijdens het kinderfeest/workshop met minder dan 6 personen aanwezig bent, dan dient u toch voor minimaal 6 personen te betalen. Bij afmeldingen van een kind of volwassenen tijdens een kinderfeest/workshop dient u dit van te voren aan ons door te geven. Minimaal 24uur van te voren bij ziekte, minimaal 1 week van te voren bij andere afmeldingen. Wanneer wij dit tijdig hebben vernomen, zullen wij het bedrag van de afwezige persoon terug op uw rekening storten (met een minimum van 6 betalende ). Bij annulering van het gehele kinderfeestje tot 3 weken voor de geplande datum kunnen wij in overleg met u een andere datum zoeken.

Indien u zonder afmelding niet aanwezig bent op de geboekte datum, dan vindt geen teruggave van de aanbetaling plaats.

Als de workshop of het kinderfeest door een calamiteit geen doorgang kan vinden, van uw kant of de onze, dan stellen wij u in de gelegenheid de workshop op een andere datum te volgen.


18c. aansprakelijkheid
AR-creaties / Stoere Tante kan op geen enkele manier aansprakelijk gesteld worden voor het uitvallen van workshops of kinderfeestjes door overmacht. AR-creaties / Stoere Tante aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor geleden schade die voorkomt uit het volgen van een workshop of creatief kinderfeestje. Deelnamen aan alle activiteiten van AR-creaties / Stoere Tante is geheel voor eigen risico.
AR-creaties / Stoere Tante kan niet aansprakelijk gesteld worden voor enige schade of letsel opgelopen in het pand van AR-creaties / Stoere Tante.

18d. Fotografen auteursrecht.
Foto’s gemaakt tijdens workshops en kinderfeestjes mogen gebruikt worden voor eigen gebruik en portfolio. Ze mogen niet zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van AR-creaties / Stoere Tante op welke wijze dan ook commercieel gebruikt worden. Zonder tegenbericht heeft AR-creaties / Stoere Tante het recht om foto’s gemaakt in het aterlier te gebruiken voor eigen doeleinden, zoals plaatsing op de website of social media. Vanaf 25-5-2018 zullen er nog alleen maar foto’s gemaakt en gebruikt worden van het gemaakt werk, personen zullen niet rechtstreeks in beeld gebracht worden. Met uitzondering van personen, foto’s gemaakt aan het werk waardoor lichaamsdelen zoals handen, haren en achterkant van de persoon in beeld zal komen.

18 e. Eten en drinken.
Het is niet toegestaan om bij AR-creaties / Stoere Tante gebruik te maken van zelf meegenomen eten en drinken tenzij in overleg daar toestemming voor is gegeven. Helaas kunnen wij geen rekening houden met dieetvoorschriften. In dat geval is het in overleg mogelijk om zelf zorg te dragen voor eten en drinken voor de betreffende persoon/personen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2011 - 2024 ARcreaties / Stoere Tante | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel